Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Teroriștii din Spania filmați cu cîteva ore înaînte de atac (VIDEO)

25 aug. 2017,, 04:34   Externe
2899 0

Cu doar cîteva ore înainte de atacurile din Barcelona și Cambrils, teroriștii au fost surprinși de o cameră de supraveghere de la o benzinărie.

Erau relaxați și făceau glume. Nu păreau deloc afectați de faptul că urmau să ucidă oamenii aflați în cartierul istoric Las Ramblas, precum și turiștii din Cambrils.

Atacurile teroriste care au avut loc săptămîna trecută în Spania s-au soldat cu 15 morți și aproximativ 130 de răniți. Celula teroristă care a pus la cale atacurile a fost formată din 12 tineri, dintre care opt au murit, iar patru au fost inculpați recent.

Acum, presa spaniolă a publicat imagini cu teroriștii, surprinse de camerele de supraveghere de la o benzinărie. În imagini apar Omar Hychami, Houssaine Abouyaaqoub și Moussa Oukabir, trei dintre teroriștii care au fost uciși în urma atacului de la Cambrils.

Aceștia au fost surprinși prima oară de camerele de surpaveghere cu aproximativ o oră înainte de atacul din Barcelona. Fratele lui Houssaine, Younes Abouyaaqoub, a condus o dubă în cartierul istoric din capitala catalană, apoi a fugit de la fața locului și a înjunghiat mortal un șofer, furîndu-i mașina. a fost căutat de poliție timp de patru zile, înainte să fie împușcat mortal.


În total, potrivit presei spaniole, teroriștii au făcut trei opriri la benzinărie. Una dintre ele, ale cărui imagini au apărut în presă, a fost cu doar patru ore înainte de atacul din Cambrils, în urma căruia o femeie a murit. Atacul a fost oprit de un polițist considerat erou, care a împușcat patru dintre cei cinci teroriști. Teroriștii ar fi intrat în benzinărie să cumpere brichete.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?