X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3994

Tinerii din Moldova vor participa la un important for international (FOTO)

23 aug. 2017,, 19:15   Societate
2341 0

Corneliu Popovici, Consilierul președintelui Republicii Moldova a avut o întrevedere cu Nichita Țurcan, președintele Comitetului organizatoric național al Festivalului Mondial al Tineretului și Studenților - SOCI 2017, ediția a XIX-a, care se va desfășura în perioada 14 – 22 octombrie 2017, în orașul Soci, Federația Rusă.

Delegația țării noastre va participa la eveniment cu suportul și sub patronajul Președintelui Republicii Moldova Igor Dodon.

În cadrul întrevederii Nichita Țurcan a relatat despre mersul pregătirilor pentru festival, formarea delegației Republicii Moldova, a abordat problemele ce țin de logistica vizitei delegației la Soci. Conducerea Comitetului organizatoric a adus mulțumiri șefului statului pentru ajutorul constant în promovarea imaginii tineretului din republica noastră.

Amintim că, Festivalul din Soci este cel mai important eveniment al tinerilor și studenților din toată lumea și se desfășoară o dată la patru ani. La evenimentul din acest an este preconizată participarea a douăzeci de mii de tineri cu vîrstele cuprinse între 18-35 de ani, din peste 160 de țări. Republica Moldova va fi reprezentată la Festival de o delegație de 400 de persoane, reprezentanți din toate regiunile țării.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?