Transnistria stiri: 1422
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3993

Ucraina deschide un nou punct de trecere la frontiera cu Moldova

23 aug. 2017,, 16:41   Societate
3844 0

Cabinetul de miniștri al Ucrainei a dispus să se deschidă un punct de trecere pentru automobile „Bronnița” (regiunea Vinnița) la frontiera de stat cu Moldova, relatează NOI.md.

Potrivit dispoziției Guvernului ucrainean, punctul de trecere este destinat circulației transportului de mărfuri și pasageri cu un regim de funcționare constant și non-stop.

Ministerul Afacerilor Externe al Ucrainei urmează să informeze reprezentanța diplomatică a Moldovei la Kiev cu privire la deschiderea punctului internațional de trecere nominalizat.

Anterior s-a comunicat că Moldova și Ucraina au încheiat lucrările de punere în funcțiune a podului Unguri-Bronnița la frontiera comună și sînt dispuse să lanseze circulația transportului pe el.

Autoritățile Moldovei și Ucrainei în repetate rînduri au specificat importanța deschiderii unui pod peste Nistru în zona localităților Unguri (Moldova) și Bronnița (regiunea Vinnița a Ucrainei) pentru circulația transportului de pasageri și a autovehiculelor, precum și în vederea atribuirii podului a statutului de pod internațional.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?