Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Skoda va reînnoi denumirea Felicia pe un model electric

24 aug. 2017,, 16:41   Ştiri Auto
3138 0

Noi detalii privind viitoarea gamă a electrocarelor companiei Skoda. Unul dintre modele va fi un hatchback căruia îi va fi întoarsă denumirea Felicia: se va numi Felicia E. Despre aceasta a anunțat Auto Express.

Publicația menționează, că mașina se va baza pe platforma-modul MEB, care va sta și la baza versiunii de serie a hatchback-ului Volkswagen I.D. Probabil, grație particularităților combinării, salonul Felicia E va dispune de o rezervă de spațiu ca la Superb, deși ca dimensiuni este mai aproape de Rapid Spaceback.

Pe același șasiu MEB compania Skoda va crea un crossover electric. Gabaritele modelului îl vor plasa între Karoq și Kodiaq. Se presupune, că mașina se va numi Amiq, sau Eliaq, sau Anuq.

Se preconizează că crossoverul electric Skoda va avea un motor de cca 300 cai-putere, iar rezerva de deplasare va fi de 500 km. Modelul promite să fie cel mai scump din toată istoria producătorului ceh.

Skoda va mai produce un cupeu electric cu patru uși, care va avea două motoare electrice de peste 300 c.p. Rezerva de deplasare a modelului poate constitui 480 km. Se preconizează, că el va apare în a. 2025 și va fi comercializat pe piața chineză.
În plus, planurile companiei includ versiunea hibrid Superb cu posibilitatea de a încărca bateria de la rețeaua electrică din casă, dar și modificarea electrică a hatchback-ului urban Citigo. Ambele modele vor apare în a. 2019 .

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?