X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

E minunat, când nimic nu te incomodează. Noul #Nissan #LEAF. E pur și simplu minunat.

23 aug. 2017,, 07:46   Ştiri Auto
3134 0

Noul Nissan LEAF va avea un design aerodinamic perfecționat, fapt care dă electromobilului un plus de eficiență și permite proprietarilor să parcurgă o distanță mai mare cu un singur ciclu de încărcare.

Aerodinamica este cheia eficienței electromobilului în mișcare. Rezistența aerodinamică redusă și stabilitatea mai bună îi permit noului Leaf să parcurgă o distanță mai mare fără a necesita o reîncărcare.

Nissan LEAF de următoarea generație, modernizat, va fi mai scund, pentru a minimiza forța de ridicare și a spori stabilitatea la viteze mari. Noul design va contribui la sporirea stabilității electromobilului în cazul unor rafale laterale ale vântului.

Inspirați de aripile avioanelor, inginerii companiei Nissan au reinventat formula ideală pentru LEAF, asigurând un flux de aer simetric. Acesta îi permite electromobilului să ”taie” atmosfera pentru o călătorie mai confortabilă și mai eficientă.


Nissan s-a poziționat ca pionier în domeniul promovării electromobilelor, lansând Nissan Leaf – primul în lume electromobil de masă *. Astăzi Nissan LEAF este un bestseller printre electromobile, fiind comercializat într-un tiraj de peste 277 000 exemplare.

Pentru a fi la curent cu toate noutățile, urmăriți #Nissan #LEAF #ElectrifyTheWorld și participați la discuții.

Pentru a obține informații suplimentare cu privire la produsele și serviciile Nissan Motor Co., Ltd., dar și despre aportul companiei la mobilitatea stabilă, accesați site-ul Nissan-Global.com. Urmăriți-ne pe Facebook, Instagram, Twitter ți LinkedIn, vizionați spoturile noastre pe YouTube.

* În baza datelor de ansamblu privind vânzările în perioada decembrie, 2010 iunie, 2017.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?