X 
Transnistria stiri: 1380
Eurovision stiri: 500
Preşedintele stiri: 3988

Rusia oferă vot de neîncredere lui Trump

23 aug. 2017,, 00:01   Externe
3705 1

Rusia nu crede că noua strategie a președintelui american, Donald Trump, cu privire la Afganistan va duce la vreo schimbare pozitivă în această țară, a declarat pentru Interfax o sursă din cadrul Ministerului de Externe al Federației Ruse, potrivit Reuters.

O retragere rapidă din Afganistan ar crea un "vid" de care ar profita "teroriștii", a declarat luni seară Donald Trump, prezentînd noua strategie a Statelor Unite pentru "cel mai lung război din istoria americană".

Donald Trump a deschis ușa trimiterii suplimentare de soldați americani în Afganistan, accentuînd în același timp presiunea asupra Pakistanului acuzat că este un refugiu pentru "agenți ai haosului" și vorbind despre un posibil dialog între Kabul și talibani.

Într-un discurs pe un ton solemn, președintele american nu a oferit nicio cifră sau scadență, considerînd că ar fi "contraproductiv", dar a subliniat convingerea sa că o retragere rapidă din Afganistan ar crea un vid de care ar profita "teroriștii", atît cei din Al-Qaida, cît și din gruparea Stat Islamic (SI).

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?