Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Descinderi în mai multe instituţii de agrement (VIDEO)

22 aug. 2017,, 11:31   Societate
3617 0

Pe parcursul zilelor de odihnă poliţiştii sectorului Ciocana au descins în mai multe localuri de agrement, în contextul contracarării şi descoperirii inracţiunilor şi fraudelor economice, notează NOI.md.

Astfel, după intervenţia poliţiştilor la un internet-cafe, a fost identificat un individ în vîrstă de 22 de ani, originar din raionul Glodeni, anunţat în urmărire penală pentru infracţiuni patrimoniale, precum şi operatorul localului, de 22 de ani, asupra căruia s-a depistat un pacheţel din polietilenă cu o substanţă necunoscută, asemănătoare heroinei. La fel, asupra unui tînăr de 24 de ani, domiciliat în Chişinău, s-a găsit un pacheţel cu o substanţă vegetală de culoare roşietică. Iar în preajma sediului au fost stopaţi doi suspecţi, vizibil în stare de ebrietate narcotică, cu vîrstele de 18 şi, respectiv, 22 de ani, asupra cărora s-au depistat droguri.

Toate persoanele suspecte au fost escortate la Inspectorat pentru documentare sub aspectul consumului şi păstrării substanţelor narcotice.

Ulterior poliţiştii au vizitat trei baruri, unde au relevat şi documentat mai multe încălcări ale legislaţiei, comise în activitate de administraţie. În urma verificărilor s-au ridicat băuturi alcoolice fără acte de provenienţă, s-au depistat mijloace financiare încasate şi necontabilizate corespunzător, precum şi personal angajat în lipsa contractelor de muncă, printre care şi o minoră de 16 ani, care activa în calitate de chelneriță. Este de menţionat că în toate localurile verificate poliţiştii au depistat condiţii insalubre de păstrare a băuturilor şi produselor alimentare.

Toate probele a fost ridicate şi depozitate pînă la decizia instanţei de judecată. Factorii de decizie riscă amenzi în mărime de pînă la 15 000 de lei.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?