X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Candu deschide parantezele: ce muzică, seriale și tip de sport preferă

22 aug. 2017,, 11:01   Politică
2712 0

Spicherul Parlamentului a acceptat să vorbească în premieră despre viața sa personală, dezvăluind cum se descurcă în rolul de tată și soț, ce face în timpul său liber și ce sport preferă, notează NOI.md.

În cadrul unui interviu oferit portalului Diez.md, Andrian Candu a explicat întîi de toate de ce în familia sa se vorbesc patru limbi: moldovenească, cehă, engleză și rusă. „Datorită faptului că sîntem o familie internațională, soția e din Cehia, noi am avut o înțelegere să păstrăm și să dezvoltăm fiecare limbă natală. De la apariția lui Daniel păstrăm o regulă: eu vorbesc cu copiii în limba română, soția vorbește cu ei în limba cehă, eu cu ea în engleză și mai avem o bonă care, fiind ucraineancă, vorbește rusa”, a menționat Candu.

El a mai relatat că în familia sa se gătesc bucate specifice atît bucătăriei cehe, cît și celei moldovenești, dar nu numai. „Gătim și mîncare care nu ține doar de aceste țări. De exemplu borșul roșu, care îi place mult soției mele și îl gătește deseori. Eu gătesc mai mult micul dejun – omlete, sandvișuri, nu reușesc să stau la bucătărie decît dimineața”, a spus Candu.

Politicianul a recunoscut că obișnuiește deseori să asculte muzică în mașină sau la birou, mai ales cînd are „ceva de lucru cu documentele”, întrucît spune el, muzica ajută.

„Ascult muzică diferită, în funcție de dispoziție: de la ceva foarte modern – Justin Timberlake sau Robbie Williams – pînă la ceva mai retro, specific anilor ’70 ’80 sau «The Beatles», sînt formațiile cu care noi am crescut. Din interpreții din Moldova îi ascult mai mult pe modernii «Zdob Și Zdub», «Gîndul Mîței»”, a mărturisit Candu.


Spicherul Legislativului nu s-a jenat să recunoască că privește și seriale de televiziune. Celebra dramă fantastică „Game of Thrones” se regăsește în topul preferințelor politicianului.

„Chiar am reușit să văd toate episoadele din acest serial. Am mai urmărit «Suits», despre avocații din New York, «House of Cards» . Sînt mai multe personaje din acest film care pot fi transferate în politica moldovenească”, a rîs Candu.

La capitolul sport, politicianul a menționat că obișnuia să facă jogging diminețile în parcul „Valea Morilor”, acum însă preferă tenisul de cîmp cu prietenii sau merge la sală pentru a se menține în formă.

Andrian Candu a mai dezvăluit că nu are o marcă de mașină preferată. „La capitolul mașini sînt mai mult un profan decît un specialist. Nu am un model preferat. În familie pentru soție copii avem un Lexus, dar am avut Volkswagen, și Audi, și Skoda. Mașina o văd ca un mijloc de deplasare”, a mai spus Candu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?