Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

CUTREMUR ITALIA: Clădiri prăbușite, imaginea de groază lăsată de seism (VIDEO)

22 aug. 2017,, 09:13   Externe
9059 1

Cutremurul s-a produs pe insula Ischia din Italia. Insula Ischia este o destinație de vacanță pentru oameni din toată lumea.

Salvatori încercau să scoată marţi dimineaţa trei copii, în viaţă, prinşi între dărîmături, în urma cutremurului cu magnitudinea de 4,0 la Ischia, o insulă turistică italiană situată în largul oraşului Napoli, în sudul Italiei.

Doi oameni au murit şi 26 au fost răniţi. Mulţi alţii sînt daţi dispăruţi şi echipele de salvare îi caută sub dărîmături. Seismul a avut magnitudinea 4, potrivit stirileprotv.ro.

În noaptea de luni spre marţi, salvatorii încercau, în această comună, să scoată dintre dărîmături trei copii, cu care comunicau, a precizat Prefectura Napoli.


Seismul a avut o magnitudine însemnată, dar nu mare, de 4,3 pe scara Richter, dar a pus la pămînt mai multe clădiri. Adîncimea la care a fost înregistrat este de 2 kilometri. Epicentrul a fost în Marea Teraniană, la 10 kilometri de insula Ischia, 38 de kilometri de Napoi și 177 de kilometri de Roma.

Pe rețelele de socializare, internauții se întreabă cum este posibil ca un seism de o magnitudine medie să pună la pămînt toate acele clădiri.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?