X 
Transnistria stiri: 1422
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3994

Business ilegal cu biletele de călătorie în troleibuz (VIDEO)

21 aug. 2017,, 10:11   Societate
3665 0

În urma unor investigaţii, oamenii legii au deconspirat o schemă ilegală a unui individ suspectat de punerea în circulaţie a biletelor cu semne evidente de falsificare pentru călătoria cu troleibuzul, notează NOI.md.

Acesta s-a dovedit a fi în vîrstă de 39 de ani, originar dintr-o localitate din raionul Criuleni, fiind reţinut în momentul cînd intenţiona să pună în circulaţie ilegală 291 de bilete pe ruta troleibuzului nr.2. Asupra lui poliţiştii au depistat biletele şi le-au ridicat conform procedurii, pentru o ulterioară expertizare şi stabilire a tuturor circumstanţelor.

Pe marginea acestui caz poliţiştii desfăşoară cercetări suplimentare pentru a identifica potenţialii complici, originea şi provenienţa biletelor ridicate, precum şi perioada de timp în care individul ar fi acţionat ilegal.

În acest context, forţele de ordine urmează să sesizeze administraţia parcului de troleibuze, pentru luare de atitudine şi stabilire a circumstanţelor ce prezintă interes.

Conform legislaţiei în vigoare, individul riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 11 000 la 19 000 de lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de pînă la 5 ani.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?