Transnistria stiri: 1405
Eurovision stiri: 504

Un nou posibil atac terorist în Finlanda

19 aug. 2017,, 02:30   Externe
3829 0

Mai multe persoane au fost înjunghiate vineri în orașul finlandez Turku, relatează ediția online a postului YLE, care anunță un bilanț provizoriu de un mort și doi răniți.

Agenția Xinhua scrie că a fost un atac multiplu, desfășurat de mai multe persoane în același timp în mai multe locații din centrul orașului. Un martor ocular a declarat unui reporter al acestei agenții că a văzut mai mulți indivizi avînd asupra lor cuțite de mari dimensiuni și care atacau trecătorii la întîmplare.

Alte surse relatează despre cinci sau șase răniți. Cel puțin o persoană a fost văzută zăcînd pe jos la locul atacului din Piața Puutori, situată în centrul acestui oraș din sud-estul Finlandei, fiind aparent cea ucisă.

Poliția a confirmat arestarea unui suspect, care a fost împușcat în picior. A fost anunțată și desfășurarea unei operațiuni pentru găsirea unor eventuali alți participanți sau complici la acest atac.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?