Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

Reacția Comitetului Național Olimpic la acuzațiile lui Fiodor Ghelici

18 aug. 2017,, 12:52   Sport
3344 0

Comitetul Național Olimpic și Sportiv își exprimă îngrijorarea în legătură cu atacurile declanșate împotriva instituției și președintelui acesteia, Nicolae Juravschi, de către președintele Comisiei pentru controlul public din cadrul Consiliului Societății Civile pe lîngă șeful statului, Fiodor Ghelici.

CNOS califică aceasta drept „atacuri, proliferate într-un limbaj suburban, ca fiind absolut nefondate, fiind bazate exclusiv pe falsuri grosolane”, transmite IPN.

„CNOS își exprimă nedumerirea în legătură cu faptul că cetățeanul Fiodor Ghelici a susținut în cîteva rînduri, precum că acțiunile sale sînt coordonate cu președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, și așteaptă precizările de rigoare din partea instituției prezidențiale. La rîndul său, CNOS își rezervă dreptul de a acționa în justiție toate persoanele care prin acțiunile și declarațiile lor, lezează onoarea și demnitatea instituției”, se menționează într-un comunicat de presă al Comitetului.

În cadrul unei conferințe de presă, președintele comisiei pentru Controlul Public din cadrul Consiliului Societății Civile pe lîngă șeful statului, Fiodor Ghelici, a declarat că la adresa Comisei, în ultimele două săptămîni, au parvenit mai multe plîngeri din partea sportivilor și președinților de federații sportive. Potrivit lui, în plîngeri. președintele Comitetului National Olimpic, deputatul Nicolae Juravschi, este învinuit de spălare de mijloace financiare bugetare, corupție și furt al mijloacelor destinate sportivilor.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?