X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Un nou card de reduceri și bonusuri în Moldova

17 aug. 2017,, 12:42   Business
3159 0

Ne aflăm în plină epocă digitală, dar încă nu toți au trecut la plăți online, lucru uimitor, dacă stai să analizezi câte motive ai să o faci. Articolul dat are menirea de a te convinge că ai absolut toate motivele să folosești această metodă modernă de achitare a serviciilor, concomitent obținând o serie de beneficii.

Iar dacă vorbim despre plăți online, ceea ce ar trebui să auzi este Paynet. Asta nu doar pentru că este cea mai eficientă și sigură metodă de achitare online, ci pentru că este mai mult decât un portofel electronic. Într-adevăr, pe lângă opțiunea de stocare a resurselor financiare, de achitare prin intermediul internetului a diverselor servicii sau facturi, Paynet mai oferă și un card de reduceri și bonusuri.

Ca să înțelegi mai bine, iată ce poți face, ca membru al comunității Paynet. Odată cu înregistrarea (gratuită și rapidă – doar cu numărul de telefon), obții acces la o serie de manipulări, la un click distanță:

  • achitare facturi;
  • programarea plăților;
  • achitare servicii;
  • transferuri bănești online;
  • monitorizarea/analiza cheltuielilor.

Alimentarea portofelului poate fi făcută în mai multe moduri (la parteneri, poștă sau bancă), astfel că ai ocazia să-l alegi pe cel care îți convine personal.

De asemenea, pentru acces direct de pe telefonul tău la portofelul și cardul virtual, poți descărca aplicația Paynet:


Cât despre cardul de reducere, acesta mai are și minunata funcție de a acumula bonusuri, care ulterior pot fi utilizate, atenție, la dorință în orice locație a partenerilor Paynet! Acum, nu mai ești obligat să aștepți secole pentru a strânge o sumă utilizabil, iar bonusurile pot fi cheltuite la dorință, chiar și vizitând alt partener. Casa Curată, KIMBO, Bemol, Oliva, Penthouse Cafe, Pizza Corso vă așteaptă cu drag, cu prețuri reduse și bonusuri delicioase! Lista completă cu parteneri o poți găsi pe site-ul oficial, în compartimentul ”Loialitate”.

Iar dacă încă nu ați cuprins grandoarea beneficiilor Paynet, țin să menționez că Paynet a convertit și cardul de reduceri în unul virtual. Dacă preferi, totuși, să ai un card de reduceri fizic, îl poți utiliza în continuare cu aceleași beneficii, dar în caz că îl uiți (sau pierzi, cum se întâmplă adesea în iureșul problemelor zilnice), poți oricând să îl accesezii pe cel virtual. Oricare dintre variante ar fi preferata ta, ceea ce trebuie să faci pentru a obține reducerea dorită sau pentru a achita cu bonusurile acumulate, este să prezinți cardul (fizic sau direct din aplicație) vânzătorului sau chelnerului.

Paynet te așteaptă în comunitatea lor online! Cu Paynet, fiecare ban cheltuit este un ban economist.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?