X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3993

Mașinile blindate și persnoanele înarmate pe străzile din Chișinău (VIDEO)

16 aug. 2017,, 18:55   Societate
10078 8

Blindatele Armatei Naționale i-au speriat astăzi pe unii șoferi din capitală. Mai multe vehicule de luptă, cu militari înarmați au fost surprinse circulînd liber pe o stradă din sectorul Telecentru.

Nedumeriți, șoferii au filmat acțiunea și au postat imaginile pe rețelele de socializare.

Cei de la Ministerul Apărării au comunicat că nu este vorba de un exercițiu militar, ci de o simpla operațiune de redislocare a blindatelor.

Ofițerului de presă al Ministerului Apărării, Alla Diaconu, a declarat pentru TV8 că tehnica militară de tip HUMVEE, aflată în dotarea Armatei Naționale revenea de la Centrul de Instruire Militară de la Dănceni, unde militari s-au antrenat în conformitate cu planul de instruire pentru anul 2017. Unitățile de tehnica se îndreptau spre locul de dislocare în tabăra militară de la Telecentru.


Prezența blindatelor în trafic a stîrnit diferite reacții în rîndul internauților. În timp ce unii se întrebau de unde și încotro se deplasau militarii, alții suspectează că operațiunea are loc cu un anumit scop. Au fost și dintr-acei care au făcut glume pe seama redislocării tehnicii militare. Ei au presupus că militarii s-au pornit cu blindatele la cumpărături.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?