X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Scăpăm de mirosul urît? Stația de epurare intră în reparație

16 aug. 2017,, 09:22   Societate
2946 0

S.A. ,,Apă-Canal Chişinău” informează despre faptul că Stația de epurare a apelor uzate intră în reparație pentru 900 de zile, notează NOI.md cu referire la un comunicat al întreprinderii.

Licitația prin care a fost selectată compania care se va ocupa de lucrările de reparație a fost finalizată.

Amintim că depunerea ofertelor a avut loc pe 10 noiembrie 2016, la aceasta participînd 15 companii internaţionale din 13 ţări: România, Ucraina, Austria, Franţa, Germania, Italia, Turcia, Bulgaria, Polonia, China, Israel, Slovenia, Cehia.

Ca urmare a procedurii de evaluare a ofertelor, realizate în strictă conformitate cu politicile şi regulile de achiziţie BERD, Contractul a fost atribuit către Consortium PASSAVANT ENERGY & ENVIRONMENT GmbH & LUDWIG PFEIFFER Hoch-und Tiefbau GmbH & Co. KG, cu suma de 24 243 479,61 euro.

Contractul prevede reabilitarea structurilor existente pe linia apei (decantoare primare, bazine de aerare cu nămol activ, decantoare secundare), construcţia unei noi staţii de pompare a apelor uzate şi a deznisipatoarelor, precum şi construcţia liniei noi de tratare a nămolului (îngroşătoare, metantancuri, centrifugi).


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?