Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

Belgia vrea să lupte împotriva ISIS cu ajutorul rîsului

16 aug. 2017,, 00:34   Externe
1718 0

După cum se știe, rîsul învinge frica.

Dar va învinge el o organizație teroristă, care în multe țări este considerată cea mai periculoasă din lume? La această întrebare Belgia a dat un răspuns pozitiv. Și chiar au fost alocați bani pentru un astfel de „război împotriva terorii“.

Parlamentul regiunii de nord Flandra, potrivit TASS, care face referire la canalul de televiziune RTBF, a decis să cheltuiască 500 de milioane de euro pentru a finanța producția emisiunilor umoristice. Principala „misiune de luptă“ a acestora e să facă haz de clișeul ISIS (organizație teroristă interzisă în Rusia).

Deja au fost programate o serie de videoclipuri despre viața teroriștilor în Europa. Și bugetul a fost deja elaborat. Flandria va cheltui pentru fiecare filmuleț video 50 de mii de euro. Contribuabililor locali nu le rămîne decît să „rîdă“ atunci cînd subiectele vor fi gata, iar teroriștii puțin probabil să depună armele și să înceteze planificarea unor noi atacuri. Pentru neutralizarea lor, evident, nu e nevoie de umor, ci de servicii de securitate de calitate.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?