X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3994

Primăria anunță din nou licitație pentru achiziționarea autobuzelor

15 aug. 2017,, 16:10   Capitala
2448 0

Primăria Municipiului Chișinău informează despre desfășurarea licitației publice privind achiziționarea de autobuze noi pentru "Parcul Urban de Autobuze", informează NOI.md.

Operatorii economici de profil sînt invitați să depună ofertele la concurs pînă la 25 august. Deschiderea ofertelor va avea loc la sediul Primăriei Chișinău, în aceeași zi, la ora 10:00. Sursele financiare în scopul achiziționării de autobuze sînt prevăzute în bugetul municipal Chișinău pentru anul 2017.Valoarea estimativă a achiziției este de 20 de milioane de lei.

Menționăm că la sfîrșitul anului trecut a mai fost o tentativă de procurare a 30 de autobuze noi, care însă a eșuat. Atunci, la concurs s-au înregistrat două companii, una din Republica Moldova și alta din Suedia. Întrucît prima companie nu a prezentat toate actele necesare, firma din Suedia urma a fi declarată cîștigătoare a concursului. Cu toate acestea, instanța de judecată a anulat la scurt timp dispoziția emisă de primarul Dorin Chirtoacă privind desfășurarea licitației de achiziționare a autobuzelor.

La ora actuală toate autobuzele din dotarea "Parcului Urban" au termenul normativ de exploatare depășit, vîrsta vehiculelor fiind de peste 18 ani. Parcul de Autobuze din Chișinău dispune în total de 135 de unități de transport.

Mai multe detalii despre concursul organizat în prezent de Primărie pot fi obținute pe www.chisinau.md/ Informații publice/Licitații și achiziții curente.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?