Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Va fi pedepsit pentru că iubește Moldova?

15 aug. 2017,, 12:01   Politică
4188 6

Igor Dodon, președinte al Republicii Moldova:

Priviți la ce absurditate s-a ajuns în Moldova. Adică, cînd un funcționar de rang înalt aleargă prin centrul Chișinăului cu drapelele României totul e în ordine. Iar cînd un angajat al Ministerului Afacerilor Interne poartă un maiou cu o inscripție obișnuită, absolut apolitică „Iubesc Moldova”, pe el vor să-l pedepsească. Ce trebuie să fie scris în acest caz: „Iubesc România” sau „Iubesc Partidul Democrat”? Ce vreți?

Mai mult, pentru a calma spiritele, președintele a dat o apreciere activității lui Voicu, dezvăluind unele secrete profesionale.

Igor Dodon, președinte al RM:

Este unul dintre cei mai mari profesioniști din tot Ministerul Afacerilor Interne. Nu este exclus că va fi invitat în echipa prezidențială. Vom purcede la reformarea MAI și a domeniului justiției. Echipa noastră chiar are nevoie de oameni buni. Voi la MAI nu aveți nevoie de ei? Este problema voastră. Domnul Voicu ar putea adera la echipa prezidențială în zilele sau săptămînile apropiate.


Șeful poliției Bender, Pavel Voicu, care pînă acum nu a fost cunoscut de un cerc larg de oameni, a devenit popular după ce pe rețelele de socializare a fost publicată o imagine de pe Sfîntul Munte Atos. Pentru aceasta a fost suficient să poarte maioul cu inscripția „Iubesc Moldova” și să apară lîngă președintele Moldovei, Igor Dodon.

Simbolul campaniei sociale „Iubesc Moldova” se pare că a îngrijorat profund conducerea șefului Inspectoratului de poliție Bender, care a inițiat o anchetă de serviciu pe marginea eventualei încălcări a legislației. Pavel Voicu riscă să fie demis.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?