X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

Ronaldo şi-a primit pedeapsa după ce l-a împins pe arbitru

14 aug. 2017,, 18:20   Sport
2859 0

Cristiano Ronaldo a fost suspendat pentru 5 partide şi a fost amendat cu 3005 euro în urma incidentului din finalul manşei tur a Supercupei Spaniei, cîştigate de Real cu 3-1, pe terenul Barcelonei.

Astfel Ronaldo va rata returul programat pe Santiago Bernabeu, dar şi primele 4 etape din La Liga, în care Real Madrid le va întîlni pe Deportivo La Coruna, Valencia, Levante şi Real Sociedad.

Real Madrid poate face apel la decizie în termen de 10 zile. Dacă suspendarea va rămîne neschimbată, starul portughez va reveni pe teren, în campionat, abia la 20 septembrie, într-o partidă cu Betis Sevilla.

Suspendarea nu se aplică şi în competiţiile europene, astfel că Ronaldo va putea îmbrăca tricoul Realului în prima etapă a fazei grupelor din Champions League, la 12 sau 13 septembrie.


Atacantul portughez al echipei Real Madrid, Cristiano Ronaldo, riscă să fie suspendat între patru şi 12 meciuri, în urma eliminării din meciul cu FC Barcelona, jucat duminică, pe Camp Nou, şi cîştigat de oaspeţi, scor 3-1, în prima manşă a Supercupei Spaniei.

Intrat pe teren în partea secundă, Cristiano Ronaldo a marcat pentru 2-1 în minutul 80 şi a primit cartonaş galben pentru modul în care a sărbătorit golul. Două minute mai tîrziu, arbitrul i-a acordat atacantului portughez şi cel de-al doilea galben şi l-a eliminat pentru simulare, la o fază în care Cristiano Ronaldo a căzut în careul advers, după un duel cu Samuel Umtiti.

Decizia luată de Ricardo De Burgos Bengoetxea l-a surprins pe portughez, care s-a repezit apoi asupra arbitrului spaniol şi l-a împins, incident menţionat şi în raportul de joc. Suspendările dictate în Supercupa Spaniei sînt valabile doar în această competiţie.

În conferinţa de la finalul meciului, antrenorul campioanei Spaniei, Zinedine Zidane, a precizat că eliminarea jucătorului său a fost nedreaptă şi că va face apel ca să îl recupereze pentru partida retur.

Formaţia Real Madrid a învins, duminică seara, în deplasare, cu scorul de 3-1, echipa FC Barcelona, în prima manşă a Supercupei Spaniei. Returul va avea loc la 16 august pe Santiago Bernabeu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?