Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Fostul șofer al prințesei Diana șochează: "Genele și părul ei se mișcau!" (VIDEO)

14 aug. 2017,, 02:00   Externe
10681 0

La 20 de ani după moartea prințesei Diana, fostul șofer al ei a șocat atunci cînd a vorbit despre moartea acesteia: "Genele și părul ei se mișcau".

Colin Tebbut a zburat la Paris la cîteva ore după decesul prințesei: "Erau oameni care se uitau de pe un acoperiș. A fost foarte dificil și emoționant să o vezi pe Diana într-un pat și nu la morgă.

Atunci cînd am întors genele și părul prințesei, ele s-au mișcat, iar asta m-a șocat. Am fost nevoit să plec, dar m-am gândit mereu la asta".

Mulți oameni susțin că Prințesa Diana nu se odihnește în mausoleul aflat în proprietatea familiei sale, ci într-o biserică din Northamptonshire.


Fostul șofer al prințesei Diana spune despre aceasta că a fost un om special: "Aveam un simț al umorului extraordinar și nu am avut niciun conflict în doi ani de zile. Pînă să moară, ea lăsa impresia că are o viața bună și că este fericită".

În urmă cu 20 de ani, pe 31 august 1997, Prințesa Diana și-a pierdut viața la doar 36 de ani, într-un accident de mașină produs în pasajul de sub podul Alma, din Paris.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?