X 
Transnistria stiri: 1422
Eurovision stiri: 505
Preşedintele stiri: 3993

O mașină de patrulare a blocat o stație de troleibuz (VIDEO)

10 aug. 2017,, 12:20   Societate
3346 0

Un automobil de serviciu al trupelor de carabinieri a blocat intrarea într-o stație de transport public.

Înregistrarea în care apare au autovehicul cu semnele distinctive ale Departamentului Trupelor de Carabinieri „parcat” chiar la stația de transport public a fost făcută publică pe rețelele de socializare de către un martor, relatează NOI.md.

Reprezentanții Departamentului Trupelor de Carabinieri a decis să se oprească chiar la stația de transport public din Chișinău. Cu toate acestea, judecînd după imaginile video, incidentul a avut loc în timpul nopții, cînd la stație nu era nimeni, dar faptul că oamenii legii încalcă regulile de circulație a stîrnit revolta utilizatorului. Imediat ce carabinierii au observat că sînt filmați pe un telefon mobil, au părăsit locul incidentului.


În publicația sa, martorul Corneliu Gandrabur a apelat la conducerea Ministerului Afacerilor Interne să intervină în această situație și să-i tragă la răspundere pe angajații Departamentului Trupelor de Carabinieri, care au profitat de poziția lor oficială și au oprit mașina de patrulare în locul care trebuia să rămînă liber pentru buna circulație a transportului public. „Oare sînt misiuni care permit staționarea direct în stația de troleibuze?”, se întreba internautul.

Precizăm că, potrivit punctului 72 al Regulamentului circulației rutiere (RCR), pe timp de noapte, pe drumurile publice este interzisă staţionarea maşinilor autopropulsate, a remorcilor, precum şi a vehiculelor cu tracţiune animală. Parcarea vehiculelor este permisă numai în locurile destinate acestui scop, stipulate în punctul 73 al RCR.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?