Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

La 81 de ani, o bunicuță care cîntă rock la chitară face senzație în Singapore (VIDEO)

9 aug. 2017,, 23:03   Externe
2728 1

După ce a făcut senzație pe internet cu chitara ei electrică, Mary Ho va atinge miercuri, la 81 de ani, un vîrf al scurtei ei cariere cu prilejul zilei naționale a statului Singapore, cîntînd în fața unui public numeros, relatează AFP.


„Este pentru prima dată cînd particip la un mare eveniment, sînt foarte emoționată”, a declarat Mary Ho pentru AFP, înainte de evenimentele organizate în seara celei de a 52-a aniversări a independenței arhipelagului din Asia de Sud-Est.

Bunicuța cu șapte nepoți a început să cînte la chitară la 60 de ani, învățînd mai întîi singură, dintr-un manual de inițiere pentru chitară acustică.

Dar cînd a descoperit în urmă cu circa zece ani piesa clasică „Samba Pa Ti” a starului rock Carlos Santana, ea a decis să ia cursuri cu un profesor.

„Era prea dificil să învăț singură, așa că am găsit un profesor. Dar profesorul m-a privit și a spus: „Oh, nu am mai predat cuiva de vîrsta dumneavoastră înainte””, a povestit ea zîmbind.

Între timp, ea a adunat o colecție de peste 20 de chitare, și-a înregistrat propriul său album de muzică latino și este solicitată frecvent pentru concerte de binefacere.

O înregistrare video cu Mary Ho cîntînd „Need Your Love So Bad”, un hit clasic din patrimoniul muzicii blues, a adunat peste 1,1 milioane de vizualizări de pe YouTube.

Rockerița octogenară este considerată un exemplu pentru persoanele în vîrstă în ceea ce privește modul în care poți rămîne activ în această țară cu o populație îmbătrînită, notează AFP.

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?