X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

O zi la festivalul Gustar 2017 (FOTO) ©

9 aug. 2017,, 14:30   Societate
3302 0

Vineri, 18 august, v-ați adunat împreună cu prietenii și așteptați microbuzul care vă va transporta exact la porțile celui mai așteptat festival al anului - Gustar 2017.

Cînd sînteți pe loc, începeți să instalați corturile și petreceți vesel timpul în așteptarea dimineții următoare și a programului festivalului, pentru care ați și venit aici.

Iată și dimineața zilei de 19 august, cînd nu vă grăbiți nicăieri. Ați cîntat toată noaptea, dar oricum v-ați săturat de somn. Și chiar dacă nu, asta nu contează. V-ați trezit într-un loc ideal, și tot de ce aveți nevoie se află la distanța cîtorva pași.

V-ați adus în ordine și ați contemplat în liniște natura de o frumusețe amețitoare și ați decis că e momentul perfect să faceți niște yoga sau să meditați. În oraș, doar, e cu totul diferit, iar aici - stînci, soare și aer curat.

Sau, spre exemplu, chiar de azi ați decis să începeți o viață nouă și să alergați o cursă de maraton „Calea Dragonului”, pentru a descoperi noi posibilități ale organismului propriu și pentru a afla tainele „Hoardei de Aur”, prin locuri pline de istorie și legende!

După meditații mergeți să aflați mai multe despre dragonul Gustar, despre care se vorbește atît de mult în ultimul timp, sau să ascultați istoriile și legendele localnicilor despre Orheiul Vechi și despre minunile, pentru care este renumit acest loc.

După o lecție captivantă ați observat brusc că ați flămînzit, iată de ce, împreună cu familia și prietenii (care s-au trezit deja) mergeți să luați micul dejun. Din fericire, alegerea e foarte diversă: cafea, ceai, plăcinte fierbinți și chiar cheesecake-uri rafinate.

Lăsați copiii în responsabilitatea educatorilor noștri responsabili și creativi. Ei sînt cu adevărat artiști în suflet și le vor deschide picilor toate secretele picturii și îi vor învăța să confecționeze cele mai adevărate baghete magice! Între timp, în altă zonă a festivalului, vă așteaptă master-class-uri captivante, unde veți confecționa fluiere din lemn și veți învăța să cîntați la instrumente muzicale vechi, aduse tocmai din Africa la festivalul nostru.

Iar prietenii cu care ați venit ar putea să admire expoziția meșterilor populari sau să meargă într-o drumeție departe de teritoriul festivalului, însoțiți de cei mai buni ghizi.

În așteptarea concertului de seară, unde vor evolua cele mai îndrăgite trupe cu renume mondial, puteți să vă petreceți frumos timpul în zona de odihnă. Acolo vă veți instala comod într-ul bean-bag cu o carte, vă veți detașa de agitația festivalului și veți savura liniștea.

Se lasă seara și observați că mulțimea se adună la scenă, unde deja evoluează energicii The B-Groove. În culise așteaptă oaspeții de peste ocean Freedom Boombox, legendarii Gîndul Mîței, misterioșii Via Dacă, autenticii Koza Mostra și, în sfîrșit, trupa care nu demult a făcut o lume întreagă să cînte în spaniolă - N.O.H.A.

Și la un moment dat veți prinde un gînd fugar că să nu rămîneți azi acasă - a fost o idee minunată, deoarece în loc să pierdeți timpul în fața televizorului în orașul sufocant, ați petrecut o zi întreagă din viață liniștit, activ, frumos și util. Și mai aveți încă o zi de festival, cu multe aventuri noi și cu un concert mai spectaculos, unde în premieră la festivalul Gustar vor evolua inegalabilii Zdob Și Zdub și invitatul special, pe care cu siguranță nu v-ați așteptat să-l vedeți în Moldova - Lou Bega!

Biletele pot fi procurate pe http://www.biletonline.eu/, www.mticket.mdwww.fest.md și rețeaua de magazine TOP SHOP.

Pentru detalii: https://www.facebook.com/events/100138140635454/

Organizatori: SensMusic și Agenția de comunicare “PRofile Events”

Partener General: Sudzucker Moldova

În parteneriat cu Biroul Relatii cu Diaspora

Parteneri: Umbrela și SkyLed

Partener media general: Canal2

Parteneri media: TV8, Busuioc TV, Diez.md, Realitatea.md, Realitatea Live, Zugo.md, Moldova.org, Allmoldova.md, Locals.md, Agora.md, Unimedia.info, Noi.md, Madein.md, Muz FM, Maestro FM și StandArt.

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?