Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

Doi șoferi au făcut show după ce au fost prinși în stare de ebrietate (VIDEO)

8 aug. 2017,, 17:30   Societate
3279 0

Inspectorii de patrulare au depistat în trafic 2 bărbați în stare de ebrietate avansată la volan.

Aceștia riscă amendă de peste 40 de mii de lei și privarea dreptului de a conduce mijloace de transport pînă la 5 ani.

La 7 august, un bărbat de 31 de ani, domiciliat în satul Cucuruzeni, Orhei a fost depistat de ofițerii INP conducînd în stare de ebrietate avansată pe străzile din satul Pelivan.

Acesta a fost rugat să stopeze mașina, însă a neglijat cerința legală a echipajului de patrulare. În final, mașina a fost blocată de echipajul de patrulare, iar șoferul supus testării, rezultatul fiind de 1.19 mg/l vapori de alcool în aerul expirat.

După ce a fost întocmit procesul-verbal cu privire la încălcarea comisă, bărbatul s-a apropiat de mașina de serviciu a INP, avînd un comportament agresiv, a înjurat inspectorii de patrulare și a amenințat că va lovi parbrizul cu sticla de alcool ce o avea în mînă.


Tot în aceeași zi, în apropriere de localitatea Onițcani, ofițerii INP au oprit un automobilul de model „Vaz”. La volanul mașinii se afla un bărbat de 57 de ani, domiciliat în raionul Criuleni. Deoarece avea semne vizibile că se află în stare de ebrietate, șoferul a fost supus testării, iar rezultatul a arătat 1.42 mg/l în aerul expirat.

La fața locului a fost chemat evacuatorul pentru a ridica mașina șoferului, acesta din cauza stării în care se afla, s-a urcat în propria mașină și refuza să coboare.

Ambii bărbați sînt documentați penal. Conform legislației, riscă o amendă de la 37.500 la 42.500 de lei cu privarea de dreptul de a conduce mijloace de transport pe un termen de la 3 la 5 ani.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?