X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3994

La examenele pentru permis de conducere s-au produs defecțiuni tehnice

4 aug. 2017,, 17:00   Societate
2245 0

O eroare tehnică în programul computerizat a dus la faptul că multe examene pentru permisul de conducere au fost amînate.

Defecţiunea din programul care deserveşte Sistemul naţional de documentare şi calificare a conducătorilor auto s-a produs în prima jumătate a zilei de vineri, 4 august. Persoanele programate pentru orele dimineţii nu au avut posibilitatea să susţină examenul pentru permisul de conducere. Defecţiunile provoacă abateri de la program şi sîmbătă, 5 august.

Solicitat de IPN, Ion Leahu, șeful Secției permise de conducere din cadrul Direcției identificare și calificare a conducătorilor auto, a spus că aproape de ora 14.00 au fost înlăturate defecțiunile și au început probele de examen. Astăzi angajații Direcției vor activa peste program, pentru ca mai mulți candidați să poată susține examenul.

„Pentru mîine, 5 august, este declarată zi de muncă, cu normă întreagă, poate chiar cu rețineri peste program, pentru toți angajații Direcției, pentru a recupera ceea ce nu s-a reușit astăzi. Mîine vor avea prioritate persoanele care au fost programate pentru astăzi, dar nu reușit să intre la examen”, a spus Ion Leahu.


Cei programați pentru 5 august trebuie să se aștepte la unele devieri de la graficul stabilit.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?