X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Minut de întuneric pe Broadway, în semn de omagiu pentru regretatul Sam Shepard

3 aug. 2017,, 23:32   Externe
1652 0

Afișele luminoase de pe Broadway vor fi stinse timp de un minut miercuri seara, în memoria regretatului Sam Shepard, care a murit săptămâna trecută ca urmare a complicațiilor bolii neuronale de care suferea, relatează EFE.

Broadway League a anunțat că teatrele din New York își vor stinge afișele luminoase miercuri la 19:45 ora locală (23:45 GMT), în semn de doliu pentru moartea celebrului dramaturg și actor.

Lumea teatrului continuă astfel o tradiție care, potrivit experților, a început în 1952 după decesul cunoscutei actrițe de musical-uri Gertrude Lawrence.

Prin acest gest, lumea teatrului vrea să aducă un omagiu contribuției lui Sam Shepard care a câștigat în 1979 un premiu Pulitzer pentru piesa lui 'Buried Child'.

"Sam Shepard a fost un narator prolific, creator al unei opere provocatoare, fascinantă și reflectivă pentru Broadway, circuitul teatral alternativ și cinematografie", a asigurat Charlotte St. Martin, președinta Broadway League într-un comunicat.


Shepard, dramaturg și actor, a murit la 27 iulie, la 73 de ani, ca urmare a complicațiilor sclerozei laterale amiotrofice de care suferea. Acest anunț se alătură multiplelor gesturi de condoleanțe ale celor din lumea spectacolului dedicate regretatului actor.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?