Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

În aeroporturile din Europa se anunță cozi interminabile

1 aug. 2017,, 19:30   Externe
2533 0

Mii de zboruri au fost întîrziate din cauza controalelor severe şi a personalului vamal insuficient, în unele dintre cele mai populare destinaţii turistice europene, avertizează o asociaţie a liniilor aeriene, citată de The Guardian.

Pasagerii riscă să stea pînă la PATRU ore, la cozi de aşteptare, în aeroporturile din Europa. De ce sînt întîrziate zborurile

Pasagerii riscă să stea pînă la patru ore la cozi de aşteptare în aeroporturi din Madrid, Palma de Mallorca, Lisabona, Lyon, Milano sau Bruxelles.

Organizaţia A4E, ce reprezintă linii aeriene precum easyJet, British Airways, Ryanair, a anunţat că întîrzierile au loc din cauza personalului insuficient şi a controalelor severe ce au loc în urma atacurilor teroriste din Paris şi Bruxelles.

Pasageri de pe întregul continent european şi-au exprimat în mediul online nemulţumirea în privinţa cozilor de la controlul paşapoartelor.


În primul weekend al verii, aproximativ 2,4 milioane de turişti britanici au plecat în vacanţe, conform agenţiei turistice Abta.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?