X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Dodon le-a făcut o promisiune angajatelor Fabricii de textile din Cahul

28 iul. 2017,, 10:43   Societate
2551 0

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, în timpul vizitei sale în raionul Cahul, ieri a fost la Fabrica de textile «Tricon» din Cahul, care ocupă poziția de lider pe piața din Moldova la producerea și vînzarea articolelor de îmbrăcăminte și tricotaje pentru femei, fiind, totodată, cartea de vizită a orașului, transmite NOI.md.

Potrivit informațiilor Serviciului de presă al șefului statului, în prezent, 90% din volumul total de producere este destinat exportului, care constituie circa 300 de mii de unități anual. În condițiile în care multe branduri europene și-au orientat producerea spre țările din Asia, întreprinderea colaborează activ cu mărci renumite din Germania, Italia, Austria.

Președintele Moldovei a fost plăcut surprins de faptul că întreprinderea este dotată cu utilaj performant, care poate fi numit chiar unic pentru țara noastră, care necesită competențe în domeniul tehnologiilor moderne și a proceselor producției articolelor de confecţii şi tricot.

Igor Dodon a avut un dialog cu angajații fabricii, despre posibilitatea creșterii nivelului de competitivitate a produselor și a capacității de export a acestora. Președintele a apreciat activitatea colectivului și a dat asigurări că îi va susține și pe viitor.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?