X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

SUV -ul compact Volvo XC40 – o metodă pregnantă de a-ți exprima individualitatea

28 iul. 2017,, 09:45   Ştiri Auto
2832 0

Volvo Cars își anunță ambițiile de lider pe segmental SUV-urilor compacte de lux, prezentând noul VolvoXC40. De dragul individualiștilor, compania oferă numeroase variante cromatice pentru caroserie și interiorul noului automobil.


Mult așteptatul XC40, care în curând va fi prezentat publicului, кva completa gama de SUV - uri Volvo. Este un automobil deosebit pentru un public deosebit. Designerii au avut mână liberă la crearea lui. În rezultat, modelul a ieșit dinamic, original, într-un anumit sens chiar jucăuș.

«Ne-am dorit ca XC40 să fie cu adevărat un actor proaspăt, creativ, irepetabil al gamei de modele Volvo, să sublinieze carisma personală a șoferului. Proprietarii XC40 sunt pasionați de modă, design, cultură, ei trăiesc în orașe mari și dinamice. Ei își doresc un automobil, care să le exprime individualitatea. XC40 face exact asta», – spune Thomas Ingenlath, vicepreședinte -senior Volvo Cars.


Paleta de culori face din XC40 cel mai expresiv model în palmaresul Volvo, reflectă personalitatea extraordinară a conducătorului auto și dorința lui de a se evidenția.

«Studiile în rândul clienților noștri au demonstrat, că pe acest segment este solicitat un spectru mai larg de culori și materiale. Deoarece Volvo Cars nu a mai creat alt automobil de genul XC40, am decis să o luăm de la zero și să-i conferim mai multă energie și frivolitate », – adaugă Robin Page, vicepreședinte /design interior Volvo Cars.

Moda străzii, arhitectura urbană, obiecte de design și cultura pop – iată sursele de inspirație ale designerilor Volvo la selectarea Materialelor, desenelor, soluțiilor cromatice pentru noul XC40.

«Am preluat baza cromatică și materialele pentru noul XC40 din diverse surse, pe care le-am amestecat și am obținut rezultatul final. Așa am creat automobilul, care demonstrează o privire proaspătă asupra designului, încredere, energie, caracter », – relatează Ebba Maria Thunberg, vicepreședinte/culori și materiale VolvoCars.

Diapazonul combinațiilor posibile este foarte extins. Alegerea unei singure culori va conferi mașinii tradiționalul aspect solid, însă pentru a-ți exprima individualitatea poți alege variante cromatice din două nuanțe. În ambele cazuri detaliile interiorului transmit concomitent dispoziția bună și senzația de lux .

Noutățile din interiorul XC40 – covorul de nuanță caldă Lava Orange, tapițeria Oxide Red și un șir de elemente de finisaj și materiale – au fost influențate de arhitectura urbană și a cartografiei. Covorașele din pâslă naturală, garnisirea interioară a podului și a portierelor completează caracterul modern al automobilului.

«Completarea Momentum plus combinațiile cromatice din exterior este cea mai modernă, iar completările R-Design și Inscription poartă în sine senzația de dinamism și lux », – consideră Ebba Maria Thunberg.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?