X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3996

Trei bărbați au fost încătușați în Anenii-Noi

25 iul. 2017,, 10:04  
1739 0

Trei bărbați care au tras din armă asupra unor angajați de stat au fost încătușați de polițiști, notează NOI.md.

Incidentul a avut loc în această dimineață, în jurul orei 03:00, un echipaj de patrulare dislocat pe teritoriul raionului Anenii-Noi a fost anunțat că în satul Telița, angajații Serviciului Piscicol urmăresc o mașină. Fiind somați să stopeze, suspecții au tras cîteva focuri din arma asupra Serviciului piscicol, după care au continuat deplasarea într-o direcție necunoscută.

Echipajul de patrulare deplasîndu-se în regiunea respectivă au observat o mașina care se deplasa pe cîmp. După ce inspectorii de patrulare au stopat automobilul, s-a stabilit că la volan se afla un bărbat de 38 de ani, iar cu el încă doi amici, de 41 și 42 de ani, toți locuitori ai satului Calfa din Anenii Noi.

În urma verificării portbagajul automobilului, ofițerii de patrulare au depistat două arme și o pereche de cizme de pescuit. Întrebați, bărbații au recunoscut că erau la pescuit ilegal, însă cînd au fost observați de angajații Serviciu Piscicol, s-au eschivat de la fața locului și au folosit arma de foc pentru a scăpa de ei.

La fața locului, angajații INP au solicitat grupa operativă și Serviciul Piscicol. Persoanele suspecte au fost escortate la Inspectoratul de Poliție pentru documentarea cazului.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?