X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

ŠKODA KODIAQ a obținut premiul AUTO TEST Winner 2017

25 iul. 2017,, 17:20   Ştiri Auto
2867 0

ŠKODA KODIAQ a obținut premiul AUTO TEST Winner 2017. Cu 676 puncte, SUV-ul de familie a primit aprecierea maximă printre cele 500 de modele de import, testate de revista germană AUTO TEST în ultimile 12 luni. ŠKODA obține premiul revistei al patrulea an consecutiv. În total, de la ieșirea pe piața europeană la începutul acestui an, ŠKODA KODIAQ a adunat 29 de premii. ŠKODA SUPERB COMBI, căreia AUTO TEST i-a dat locul doi, a adus brandului ceh o victorie dublă.

«Modelele abia apărute pe piață nu prea des pot obține o victorie atât de convingătoare la o astfel de concurență. ŠKODA KODIAQ este un învingător veritabil», – scrie despre SUV ŠKODA publicația AUTO TEST. Cu 676 puncte, primul SUV ŠKODA a acumulat numărul maxim de puncte printre cele 500 de modele străine, testate de experți în ultimele 12 luni. «ŠKODA KODIAQ impresionează prin funcționalitate, raportul excelent preț/calitate, manevrabilitatea uimitoare. Dar cel mai mult - prin spațialitate », – au conchis redactorii revistei.

ŠKODA SUPERB COMBI, învingătorul testărilorAUTO TEST de anul trecut, a obținut de această dată 646 puncte– astfel vârful de lance a brandului ceh a ocupat locul doi, cedând doar modelului KODIAQ. AutomobileleŠKODA au obținut două premii. Este a patra victorie consecutivă a mărcii: în 2014 și 2015 triumful în testele comparative a revenit modelului ŠKODA OCTAVIA.

De la 2008 încoace publicația AUTO TEST oferă premii modelelor testate de către experți timp de un an. Anual, jurnaliștii testează circa 500 automobile, parcurgând peste 1 000000 km și apreciind modelele la categoriile calitate, securitate, preț și opțiuni suplimentare, costul exploatării, caracteristicile tehnice și consumul de combustibil.

Cel de-al 29-lea premiu în palmaresul ŠKODA KODIAQ
Pentru modelul ŠKODA KODIAQ titlul de AUTO TEST Winner 2017 este al 29-lea, obținut de la ieșirea pe piață la începutul anului. Primul SUV de familie al mărcii deja a devenit laureat al premiului «Cel mai bun automobil 2017 » în versiunea revistei britanice «What Car?», «Automobilul 2017 » în Cehia, Polonia și Bulgaria, «SUV-ul anului» în Chinas și Franța, și «Cel mai bun automobil ci tracțiune integrală al anului» în Germania. ŠKODA KODIAQ mai are două premii Red Dot pentru designul remarcabil.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?