X 
Transnistria stiri: 1405
Eurovision stiri: 504

Putin vorbește despre evenimentul care l-a influențat cel mai mult

22 iul. 2017,, 22:05   Externe
4067 2

Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, a declarat, vineri, că evenimentul care a produs cel mai mare impact asupra vieţii sale a fost colapsul Uniunii Sovietice, potrivit agenţiei de presă Tass.

În cadrul emisiunii "Serious Talk with Vladimir Putin", desfăşurată la centrul educaţional pentru copii supradotaţi din Soci, Putin a afirmat că evenimentul care a avut cel mai mare impact asupra vieţii sale a fost destrămarea Uniunii Sovietice.

Fiind întrebat de evenimentul care l-a influenţat cel mai mult, iniţial, Putin a ezitat. ”Cel mai important eveniment? Chiar mi-aţi pus o întrebare dificilă. Cred că destrămarea Uniunii Sovietice. Mi-aţi pus o întrebare pentru adulţi, v-am dat un răspuns pentru adulţi”, a afirmat preşedintele Rusiei.

Vladimir Putin a vorbit şi despre alegerile prezidenţiale ce se vor desfăşura anul viitor. Preşedintele Rusiei nu a exclus o candidatură la alegerile din 2018 şi a precizat că nu intenţionează să modifice prevederile constituţionale care limitează numărul de mandate prezidenţiale.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?