Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Sărbătoare în familia regală: Cîți ani împlinește Prințul George

22 iul. 2017,, 20:02   Externe
2060 0

Prințul George, al treilea în linia succesiunii la tronul Marii Britanii, împlinește sîmbătă 4 ani. Cu această ocazie, Palatul Kendington a publicat portretul oficial al fiului cel mare al ducilor de Cambridge, scrie libertatea.ro.

Un portret oficial al Prințului George a fost lansat pentru a-și marca cea de-a patra sa zi de naștere. Imaginea, realizată la Palatul Kensington cu o zi înainte de ziua lui de naștere, surprinde un viitor rege zîmbitor.

Ducele și ducesa de la Cambridge au fost „încîntați” să distribuie fotografia făcută de fotograful regal Chris Jackson. „Ducele și ducesa sînt încîntați să împărtășească această imagine minunată cu ocazia sărbătoririi celei de-a patra aniversări a prințului George și doresc să mulțumească tuturor pentru mesaje pe care le-au primit”, a transis Palatul Kensington.

Ducii de Cambridge au început să posteze fotografii oficiale ale prințului George cu ocazia aniversării sale de anul trecut, cînd a împlinit trei ani.

În septembrie, prințul George trebuie să înceapă școala. El va merge la Thomas’s Battersea, o școală pregătitoare privată, unde taxele costă 17.604 de lire sterline pe an, situată la cîțiva kilometri de Palatul Kensington, reședința din Londra a Ducilor de Cambridge.

Prințul William a spus că fiul său cel mare, al treilea în linia la tronul Regatului Unit al Marii Britanii, va fi probabil încîntat de ziua de naștere. El a glumit: "George are o burtică mare. Probabil că va termina să-și mănînce singur tortul pînă la prînz”.

George, micuța sa soră Prințesa Charlotte și părinții lor ducele și ducesa de la Cambridge, au fost în turneu în Polonia și Germania în această săptămînă. Prințul William a declarat ieri unui grup de tineri fani în Hamburg că fiul său se pregătea deja pentru sărbătorirea zilei sale de naștere.

Printul George Alexandru Louis de Cambridge s-a născut la Spitalul St Mary’s, Wing Lindo, la ora 22.44 pe 22 iulie 2013, cîntărind 3,9 kilograme.

Potrivit lui Kate, prințul este un tînăr "zgomotos” și un „băiat foarte frumos”, despre care speră că o va ține sub control pe sora sa mai mică, Prințesa Charlotte.

Primul cadou al prințului de ziua sa l-a primit la Hamburg, și a fost o vizită la două elicoptere, ghid fiindu-i chiar tatăl său, prințul William, care este pilot de elicopter în ambulanță. Prințul George a probat o pereche de căști și l-a urmărit atent pe tatăl său.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?