Transnistria stiri: 1405
Eurovision stiri: 504

Un centru comercial din China a instalat „cabine de odihnă pentru soți”

29 apr. 2018,, 22:26   Externe
6384 0

Un mall din China are cabine de odihnă pentru soți. Un centru comercial din Shanghai a găsit soluția pentru soții plictisiți de cumpărături.

Astfel, Mall-ul Global Harbor din Shanghai a instalat patru încăperi din sticlă, unde bărbații plictisiți de shopping se pot retrage pentru a se uita la TV sau se pot delecta cu diverse jocuri video, unele chiar din anii ’90.

Cabinele sînt transparente și sînt echipate cu un scaun de masaj, din piele și evident cu un ecran TV, iar clienții își pot rezerva un loc în avans cu ajutorul telefonului mobil, informează Agerpres.

Deocamdată, serviciul este gratuit pentru clienți, dar daca va avea succes… s-ar putea să existe și o taxă pe viitor. Prețul unei astfel de cabine este este de 40.000 de yuani (5.150 de euro).

În ceea ce privește femeile, unele sînt speriate de faptul că ele vor fi cele care îi vor aștepta apoi pe soți să încheie un joc sau să se termine o anumită emisiune TV, pe cînd altele sînt bucuroase pentru că în acest fel pot face cumpărături în voie, liniștite, fără să mai fie agasate de plictiseala partenerului.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?