Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Elicopter sau motocicletă? Rogozin are o problemă (FOTO)

22 iul. 2017,, 01:05   Politică
6189 16

După ce Republica Moldova a refuzat să-i acorde vicepremierului rus Dmitri Rogozin permisiunea de a veni la Chişinău şi Tiraspol la bordul unor aeronave ale Forţelor Aeriene Militare ale Rusiei, acesta s-a apucat de glumit.

Într-o postare pe o rețea de socializare, Rogozin se întreabă ce mijloc de transport să aleagă pentru a vizita Moldova, relatează Noi.md

Astfel după de Pavel Filip a declarat ca Rogozin nu trebuie sa vină în țara cu un avion militar, acesta se întreabă. "Bine, dar la disecția autorităților din Moldova: elicopter sau bicicletă?, a scris Rogozin, postînd o fotografie unde se află lîngă o bicicletă.

Precizăm, la invitația președintelui Igor Dodon, Dmitri Rogozin urmează sa întreprindă o vizită în Republica Moldova. Acesta urma sa vina cu o aeronava militară, cu care trebuia să ajungă și o delegaţie oficială rusă şi un grup mare de artişti, care trebuiau să susţină la Tiraspol un concert dedicat împlinirii a 25 de ani de la începerea operaţiunii de menţinere a păcii pe Nistru.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?