X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3996

Mesajul lui Rogozin nu îl lasă rece pe Candu

21 iul. 2017,, 17:14   Politică
5836 12

Spicherul Parlamentului, Andrian Candu, a ținut să comenteze în plenul Parlamentului declarația vicepremierului rus, Dmitri Rogozin, cu privire la solicitarea de retragerea a trupelor ruse din stînga Nistrului, notează Noi.md.

Democratul l-a asigurat pe demnitarul rus că poporul moldovenesc știe să-și apere interesele. El a semnat încă o dată în mod demonstrativ Declarația adoptată astăzi de Parlament privind retragerea trupelor ruse.

”Se pare că domnul Rogozin ne-a transmis pe Twitter că, chipurile, ne pregătim de război. Îi transmitem că noi sîntem o națiune pașnică și că știm să ne apărăm interesele. Dați-mi voie acum în public să semnez Declarația pe care am adoptat-o astăzi. Asta pentru dl Rogozin, un fel de mesaj”, a comentat Candu.

Menționăm că vicepremierul rus Dmitri Rogozin a reacționat dur la Declarația Parlamentului de la Chișinău, amintind de situația în care s-a pomenit Georgia, după ce a înaintat o solicitare similară Federației Ruse.

„Atunci cînd Georgia a atacat civilii Osetiei de sud și pacificatorii ruși, Parlamentul lor la fel au cerut retragerea trupelor ruse. Toți țin minte cum s-a terminat atunci această situație”, a menționat Rogozin.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?