X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Nissan LEAF va fi echipat cu sistemul revoluționar de asistență în șofat

20 iul. 2017,, 12:55   Ştiri Auto
2547 0

Astăzi compania Nissan anunță, că noul și mult așteptatul Nissan LEAF va fi echipat cu sistemul revoluționar de asistență în șofat – e-Pedal, care ridică metoda obișnuită de a conduce automobilul la un nou nivel.

Este suficient să apeși butonul de pe consola centrală și sistemul va transforma pedala acceleratorului în e-Pedal electronic, pentru ca Dvs. să puteți accelera sau reduce viteza, sau chiar să opriți mașina operând o singură pedală 1. e-Pedal – primul în lume sistem de a conduce cu ajutorul unei singure pedale, care permite șoferului să oprească definitiv automobilul (chiar și pe un teren deluros), să-l mențină imobilizat în pantă sau pe versant, după care să continue imediat mișcarea.

90% din totalitatea acțiunilor de conducere a automobilului șoferii le vor putea efectua cu ajutorul unei singure pedale. Astfel procesul șofatului va deveni mai atractiv și mai puțin obositor. În condițiile unui flux intens de mașini și a călătoriilor prin oraș șoferii nu vor mai fi nevoiți să opereze fără sfârșit cu pedalele frânei și accelerației – conducerea automobilului va fi mai simplă și mai plăcută.

Sistemul e-Pedal reprezintă în sine încă un jalon important în drumul Nissan către implementarea angajamentului de a promova sistemele accesibile și avansate de asistență conducătorilor auto. Pentru ca șofatul să fie mai sigur și mai interesant, asemenea sisteme sunt elaborate în cadrul strategiei «Intelligent Mobility» Nissan. Aceasta este chemată să modifice radical concepția despre sursa de energie pentru automobile, despre cum se mișcă acestea și cum se integrează și societate.


Promovând pe piață Nissan LEAF, primul în lume electromobil de masă, Nissan a devenit pionier în promovarea electromobilelor (EV). În prezent Nissan LEAF este un recunoscut electromobil-bestseller, per total fiind comercializate în lume peste 277 000 de unități.

Pentru a avea cea mai nouă informație, urmăriți hashtagul #Nissan #LEAF #ElectrifyTheWorld.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?