Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Tînărul care a tras focuri de armă la terasa unui local, chemat la audieri

19 iul. 2017,, 17:20   Capitala
6787 4

Riscă pînă la șapte ani de închisoare. Este vorba de fiul Allei Vengher, Igor Vengher, care a fost surprins cum trage mai multe focuri de armă în localul mamei sale.

Contactat de UNIMEDIA, purtătorul de cuvînt al Poliției Capitalei, Svetlana Scripnic, a declarat că incidentul a fost înregistrat, iar suspectul, cît și martorii, urmează să fie audiați.

În acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru huliganism, iar bănuitul riscă închisoare de pînă la șapte ani.

UNIMEDIA a cerut și părerea unei expert. Instructorul de tir Alexandru Golban spune că la prima vedere a clipului cu persoana care scoate arma și trage în aer, pot avea careva suspiciuni de încălcare a legii:

1. Vîrsta acestei persoane, avînd în vedere, că, conform legii 130, articolul 7, punctul 1, lit. a), vîrsta minima pentru a obține permisul de port-armă este de 21 ani


2. Încălcarea legii 130 ( http://lex.justice.md/md/345127/ ), articolul 4, punctul 14, lit. a) si b) privind utilizarea armei întru-un loc public

3. Încălcarea tehnicii securității, prin orientarea armei spre o persoană ( cameramanul ), în plus, plasarea degetului pe trăgaci, exact în momentul cînd țeava armei este îndreptată spre cameraman, adică o declanșare involuntară este iminentă și poate avea consecințe grave, pînă si la un deces subit a cameramanului.

4. Suspiciune de port a armei în stare armată, ceea ce e interzis prin legea 130, articolul 14, punctul 3, lit. a)

UNIMEDIA amintește că fiul unei femei de afaceri s-a dat în spectacol în localul mamei sale, asta după ce a scos un pistol și a tras mai multe gloanțe în aer. Un martor ocular a trimis o înregistrare video, în video se vede cum tînărul, pe ritmuri de muzică și înconjurat de mai multe fete, a tras mai multe focuri de armă în sus.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?