X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Cît costă acestea în piețele din Chișinău (GALERIE FOTO)

19 iul. 2017,, 16:41   Capitala
2318 0

Sezonul fructelor și legumelor de vară este în toi. Și dacă credeai că prețurile ar trebui să scadă, află că, totuși, cifrele afișate de comercianții din Chișinău diferă în funcție de regiunea și piața în care aceștia își expun marfa, scrie Bani.md.

Prețul unor produse, precum roșiile, dovleceii, pepenele verde, zmeura, vânăta, usturoiul este aproximativ același, însă unele legume sau fructe au prețuri diferite, ajungând să coste dublu la unele tarabe.

De exemplu, un kilogram de castraveți îl găsiți la piața Ceucari cu 8-10 lei, iar la Piața Centrală - îi puteți cumpăra chiar și cu 4 lei per kilogram.

Dacă vă faceți cumpărăturile la Piața Centrală, veți scoate din buzunar 3,50 lei pentru un kilogram de piersici, însă la Piața de la Ciocana cele mai ieftine pe care le-am găsit - sunt 8 lei și la Piața Ceucari – 15 lei.

La Piața Centrală găsiți mai ieftin și pătrunjelul: cu 2 lei legătura, pe când la Piața Ceucari acesta costă 3 lei.


În zona centrală, porumbul dulce îl puteți găsi cu 2,50 lei per bucată, iar în sectorul Ciocana de două ori mai scump – 6 lei bucata.

Și dacă doriți coacăză neagră mai ieftină, atunci vă sfătuim să o cumpărați de la Piața Ceucari, unde o puteți găsi la un preț de 15 lei, față de 28-30 de lei la alte piețe din Capitală.

Vedeți mai jos prețurile legumelor și fructelor de sezon comercializate în trei piețe din Chișinău (Piața Centrală, Piața Ceucari și Piața de la Ciocana).

PIAȚA CENTRALĂ:

PIAȚA CEUCARI:

PIAȚA DE LA CIOCANA:

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?