Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Cine pretinde la postul de director al Agenţiei Servicii Publice?

18 iul. 2017,, 13:10   Societate
2678 4

La funcția de director al Agenţiei Servicii Publice pretind trei candidaţi admiși la proba interviu, comunică NOI.md.

După cum se menţionează în comunicatul guvernului, Comisia pentru selectarea directorului Agenţiei Servicii Publice, în urma examinării şi evaluării dosarelor depuse, a admis la interviu trei candidaţi, care îndeplinesc condiţiile stabilite de participare la concurs.

Aceştia sînt Serghei Railean, director general al Întreprinderii de Stat „Centrul Resurselor Informaţionale de Stat „Registru”, Angela Matcov, director al Întreprinderii de Stat „Cadastru”,
Aurica Doina, fost membru al Consiliului de Administrare al Comisiei Naționale a Pieței Financiare.

Interviul va avea loc vineri, 21 iulie 2017, la ora 8:45, în incinta Casei Guvernului, etajul I, str. Mitropolit Bănulescu - Bodoni.

După cum s-a comunicat anterior, prin decizia primului ministru Pavel Filip şef provizoriu al Agenţiei Servicii Publice a Moldovei a fost numit Oleg Rotaru.

Agenţia Servicii Publice a fost creată de guvern pe 22 mai curent în conformitate cu prevederile Strategiei de reformare a administraţiei publice pe anii 2016-2020 şi Planului de acţiuni pentru reforma modernizării serviciilor publice pe anii 2017-2021 prin reorganizarea Întreprinderii de Stat „Centrul Resurselor Informaţionale de Stat „Registru” şi transmiterea acestuia a atribuţiilor ÎS “Camera Înregistrării de Stat”, Serviciului actelor civile şi Camerei de Licenţiere.


Se aşteaptă că crearea Agenţiei Serviciilor Publice şi implementarea mecanismului “ghişeului unic” va aplica o lovitură puternică birocraţiei şi corupţiei, va permite de a reduce tarifele la serviciile prestate, va îmbunătăţi calitatea serviciilor, va facilita accesul cetăţenilor la acestea.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?