Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Un centru comercial din Shanghai a instalat cabine de relaxare pentru soți

17 iul. 2017,, 23:30   Externe
2274 0

Un centru comercial din Shanghai a găsit soluția pentru a salva relațiile armonioase dintre membrii cuplurilor aflate la cumpărături: o cabină unde domnii se pot relaxa și aștepta partenerele în timp ce acestea fac shopping, informează AFP.

Într-o Chină în plină febră a consumismului, centrul comercial Global Harbor, care găzduiește mai multe magazine de lux, a instalat patru "cabine de odihnă pentru soți".

Aceste cabine transparente sînt echipate cu un scaun de masaj și un ecran unde domnii pot viziona emisiunea preferată sau juca un joc video. Prețul de instalare: 40.000 de yuani (5.150 de euro) pe cabină.

Bărbații își pot rezerva un loc în avans cu ajutorul telefonului mobil. Siesta este gratuită.

"Unii soți detestă cumpărăturile (...). Ei preferă să joace jocuri video sau să se uite la televizor", a explicat Owen Wei, un oficial al firmei Ingrem, care a instalat cabinele, o premieră în China.


"I-am spus soției mele: mergi la cumpărături, mă găsești aici", povestește Liu Tianguo, unul dintre bărbații care a ales această soluție în timp ce soția sa face shopping. "Este confortabil și mă odihnesc în timp ce ea îmi cheltuiește banii. A fost de acord, cu condiția să nu stau prea mult", a completat el.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?