Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Gadgeturi high-tech pe care ar trebui să le iei cu tine pe plajă

14 aug. 2018,, 03:00   Mai multe...
5189 0

Sînt puţini oameni cărora nu le place să meargă la plajă.

Companiile ştiu acest lucru şi au lansat o serie de gadgeturi interesante care îi ajută pe iubitorii de mare şi soare să se bucure de vacanţă fără a-şi mai face grijă că se aleg cu arsuri solare sau le sînt furate bunurile în timp ce se scaldă. Vă prezentăm o listă cu cinci dispozitive high-tech interesante pentru plajă:

1. AQUAVAULT

Una dintre cele mai mari probleme pe care le au cei care merg singuri la plajă sau la piscină este faptul că sînt stresaţi că cineva le-ar putea fura lucrurile importante, precum telefonul sau tableta, pe care le lasă lîngă şezlong. AquaVault este o borsetă care dispune de sistem de închidere cu cifru. Aceasta poate fi ataşată de elemente ale unui scaun, de ţevi, cureaua de la pantaloni, căruciorul copilului sau de alte obiecte.


Dispozitivul este disponibil în două versiuni: una, mai compactă, din material textil şi alta din plastic. Materialul textil din care este realizată prima versiune este rezistent la tăieturi, astfel încît hoţii echipaţi cu un briceag sau cuţit să nu o poată tăia.

2. SUNSCREENR

Sunscreenr este o cameră de mici dimensiuni al cărei singur scop este protejarea celor care merg la plajă. Camera vede, cu ajutorul unui filtru UV special, porţiunile care nu sînt bine acoperite cu loţiune pentru ca utilizatorii să evite arsurile solare. Zonele de pe corp acoperite cu cremă apar negre prin vizorul camerei, iar cele omise au o tentă deschisă. Camera este rezistentă la apă şi praf, poate înregistra clipuri video de 30 de secunde şi are o autonomie a bateriei de aproximativ două zile.

3. EVAPOLAR 2

Evapolar 2 este un dispozitiv interesant, finanţat cu succes pe platforma de crowdfunding Indiegogo. Principala lui funcţie este cea de aparat de aer condiţionat personal, care poate fi aşezat în apropierea ta, pe masa de la terasă sau lîmgă şezlong. Dispozitivul foloseşte apa pentru a răcori aerul din jur. Aparatul mai are două funcţii: este umidificator şi purifică aerul.

Fiind un dispozitiv inteligent, Evapolar 2 are aplicaţie dedicată pentru smartphone prin intermediul căreia poate fi controlat. Aparatul de aer condiţionat consumă puţină energie şi poate fi alimentat de la priză, un laptop sau un power bank prin intermediul portului USB cu care este prevăzut.

4. SCORKL

SCORKL este un echipament simplu pentru scafandrii amatori. Atrage atenţia faptul că butelia se încarcă foarte repede, cu ajutorul unei pompe de aer şi a unui adaptor special. Potrivit producătorului, dispozitivul asigură suficient oxigen pentru a sta 10 minute sub apă.

Avînd dimensiuni mici, echipamentul este ţinut în gură, fără a avea un ham sau alte sisteme de prindere.

SCORKL poate fi încărcat şi direct de la un tub de exigen convenţional.

5. SNAPPYSCREEN

Acesta este un dispozitiv care poate fi instalat pe plajele private de către proprietarii acestora. SnappyScreen este o maşină despre care creatorii săi susţin că poate acoperi uniform cu loţiune de protecţie solară o persoană în doar 10 secunde. Dispozitivul dispune de un display tactil prin intermediul căruia utilizatorul poate selecta factorul de protecţie solară al loţiunii şi înălţimea pe care o are. Apoi apasă „Start”, iar cîteva secunde mai tîrziu poate sta liniştit la soare.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?