X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Autovehiculele alimentate cu gaze vor fi interzise în parcările subterane

14 iul. 2017,, 15:30   Societate
1611 0

Autovehiculele utilate cu sistem de alimentare cu gaze vor fi interzise în mai multe locuri publice, potrivit unui proiect de hotărîre a Guvernului care va fi publicat mîine în Monitorul Oficial al Republicii Moldova, relatează MOLDPRES.

Conform documentului, unitățile de transport alimentate cu gaze nu vor avea voie să staționeze în parcările subterane ale clădirilor locative multietajate, clădirilor de menire social-culturală și în cele cu destinație publică și administrativă. Totodată, va fi interzis accesul și staționarea acestora în parcările subterane de tip închis.

Concomitent, pentru respectarea prevederilor, Regulamentul circulației rutiere a fost completat cu un nou indicator, care interzice accesul autovehiculelor utilate cu sistem de alimentare cu gaze naturale comprimate sau gaze naturale lichefiate.

Modificările au drept scop reducerea riscurilor de incendii și explozii la exploatarea autovehiculelor utilate cu sistem de alimentare cu gaze. Hotărîrea intră în vigoare la data publicării.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?