Transnistria stiri: 1405
Eurovision stiri: 504

Un recidivist a ”călcat din nou strînb” și a fost reținut de polițiști (VIDEO)

12 iul. 2017,, 13:01   Societate
2953 1

Un individ în vîrstă de 35 ani, domiciliat în Chişinău şi judecat anterior pentru diverse infracţiuni patrimoniale, a fost încătuşat din nou de polițiști, notează NOI.md.

De această dată, bărbatul ar fi pătruns întru-un automobil şi în oficiul unei întreprinderi, de unde a sustras două genţi. Acesta a fost urmărit şi reţinut pe urme fierbinţi, fiind imobilizat şi încătuşat pe o stradă din sectorul Rîşcani al Capitalei, de comun cu un echipaj mobil 902.

Asupra lui poliţiştii au depistat genţile furate, care a recunoscut că le-ar fi furat. Conform datelor stabilite, bănuitul a pătruns într-un automobil de model Dacia Logan, a cărei parbriz a fost lăsat deschis de către proprietar. Acesta a deschis portiera ş a sustras o geantă în care se aflau acte de identitate, mijloace financiare şi alte bunuri materiale, în valoare totală de 2 000 lei. Iar a doua geantă ar fi furat-o din oficiul unei întreprinderi, din stradela Studenţilor a sectorului Rîşcani. Individul a pătruns prin acces liber în birou şi a sustras geanta unei angajate, lăsată fără supraveghere pe masă, în care se aflau bani, carduri bancare şi bunuri materiale în valoare totală de 6 300 lei.

Individul a fost reţinut pe un termen de 72 de ore în izolatorul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău. El este cercetat penal pentru furt şi riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 13 000 lei pînă la 27 000, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de pînă la 4 ani.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?