Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3996

Locuitorii de la Botanica cer evacuarea ramurilor uscate

10 iul. 2017,, 15:40   Societate
1917 0

Incendiul de proporţii, care s-a produs ieri noaptea la Buiucani la depozitul de ramuri ale arborilor doborîţi, se poate repeta şi în alte raioane ale capitalei.

Primii au sunat alarma locuitorii de la Botanica: în acest raion sînt patru atare platforme, ticsite pînă la refuz. Una din aceste platforme se află pe stadionul unuia dintre licee şi este practic situată în interiorul unui complex locativ. În caz de incendiu, fumul usturător va invălui toate casele şi va deveni un pericol real pentru locuitorii lui.

Alex Kim, locuitor al Chişinăului, care a postat fotografia acestei platforme în reţelele sociale, s-a indignat că primăria, care interzice colectarea ramurilor ce aparţin municipalităţii, acum pune în pericol sănătatea şi viaţa orăşenilor.

„Primărie, noi am adunat şi am stivuit totul, iar soldaţii şi pompierii ne-au ajutat! Ia-ţi însfîrşit bunurile! Noi avem nevoie de stadion! Dorim să jucăm fotbal şi să ne plimbăm cu copiii, nu să ardem ca la Buiucani!”, a declarat el.


Pe la miezul nopţii gunoiştea de la Buiucani a fost cuprinsă de flăcări. Focul s-a răspîndit repede pe un teritoriu enorm.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?