Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Percheziții de amploare în nordul țării (FOTO/VIDEO)

29 iun. 2017,, 14:05   Societate
5109 2

Percheziții de amploare în nordul țării, într-un dosar în care sînt vizați mai mulți braconieri și traficanți de droguri, notează NOI.md.

De pe 13 aprilie curent, cînd angajații Sectorului Poliției de Frontieră „Costești” au depistat un mistreț sălbatic împușcat și trei cartușe calibru 12 mm, a fost pornită urmărirea penală pe faptul vînatului ilegal și identificați posibilii făptuitori. Totodată, s-a stabilit că persoanele bănuite figurează în cadrul unei alte urmăriri penale ce vizează circulația ilegală a substanțelor narcotice.

În context, pentru valorificarea informațiilor acumulate, echipa mixtă a realizat percheziții la domiciliile a trei cetățeni ai R. Moldova, locuitori ai raionului Glodeni.

Urmare a discinderii la bănuitul din satul Lipovăț, r-nul Glodeni, s-au depistat o blană de vulpe şi trei de bursuc, un binoclu și un dispozitiv de vedere pe timp de noapte, calculator, telefoane mobile, aparat foto. Mai mult, cîinele de serviciu Grom a descoperit și un vas de trei litri în care erau ticsite pachete cu masă vegetală mărunțită asemănătoare cu marijuana.


Concomitent, în cadrul percheziționării domiciliului altui bănuit, locuitor al satului Balatina, au fost ridicate 57 de cartușe de vînătoare calibrul 12 mm și 16 mm, deținute ilegal, și două pachete din polietilenă, în care era ambalată substanță vegetală mărunțită, asemănătoare cu marijuana.

Pentru comiterea ilegalităților, trei persoane au fost reținute și plasate în izolatorul de detenție preventivă.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?