Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Nişte minori americani au comis un jaf de dragul mamelor lor

29 iun. 2017,, 04:30   Externe
2577 0

În statul american Florida nişte minori au furat 200 de mii de dolari ca să procure dinţi de aur, bijuterii, maşini pentru mamele lor etc., scrie Daily Mail.

Potrivit informaţiei şerifului districtului St. Lucie County, pe 27 aprilie şase minori cu vîrste cuprinse între 14 şi 16 ani din oraşul Fort Lauderdale au jefuit casa lui Brett Browning, situată pe Hutchinson North Island. Americanii au scos de acolo un safeu, în care se aflau peste 200 de mii de dolari în numerar, două pistoale şi au furat un automobil coupe Porsche Cayman 2014.

Browning s-a întors acasă deja după jaf şi a chemat poliţia, descoperind lipsa bunurilor. Potrivit spuselor infractorilor, ei, de asemenea, au furat un automobil Hyundai Santa Fe, ca să ajungă la casa victimei. Investigaţiile pe cazul furtului au durat două luni. Minorii au fost descoperiţi după ce politiştii au găsit automobilul Porsche Cayman, în care se aflau actele unuia dintre hoţi.

În timpul interogatoriului efectuat de poliție, unul dintre minori a recunoscut că banii obţinuţi după jaf i-a cheltuit pe dinţi de aur (11 mii de dolari), un lanţ de aur (10 mii de dolari), o brăţară (3,5 mii de dolari), automobile pentru mama sa (80 de mii de dolari) şi pentru fratele său (25 mii de dolari). Cîţiva dintre complicii lui, de asemenea, au procurat mijloace de transport şi diverse bijuterii pentru mamele lor.

În prezent delincvenţii se află în închisoarea districtului St. Lucie County Jail.


În iunie s-a aflat că americanul în vîrstă de 71 de ani Lawrence John Ripple, care a jefuit o bancă ca să ajungă la închisoare şi să nu revină acasă la soţie, a fost plasat în arest la domiciliu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?