X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Demult are un nume în industria muzicală, dar abia acum și-a filmat primul clip

28 iun. 2017,, 14:10   Showbiz
3047 0

Deși are deja un nume sonor în industria muzicală din Moldova, totuși Aliona Triboi abia acum și-a filmat primul videoclip din cariera sa, noteană NOI.md.

Videoclipul „Lumînarea de pe masă” este piesa în care artista a pus mult suflet și la care muncește mai bine de jumătate de an. Pe parcursul clipului ea poate fi surprinsă în mai multe ipostaze, printre care și în rolul unei bătrînici.

aliona triboi batrână

Filmările au avut loc în mare parte în casa bunicilor ei, în satul Bujor, raionul Hîncești.

„Conceptul videoclipului este unul documentar, fără efecte multe, fără înfrumusețări… asta pentru că ne-am dorit, împreună cu regizorul Eugen Picicur, să fie cît mai veridic posibil. Am filmat în satul Bujor, raionul Hîncești, în casa buneilor mei. Iar pentru ca să rezonez perfect cu textul minunat, scris de Radmila Popovici-Paraschiv, am luat pe final imaginea unei bătrîne”, a relatat pentru EA.md Aliona Triboi.


Melodia, scrisă de Oleg Baraliuc, reprezintă un tribut pentru bunicii artistei, care, din păcate, nu mai sînt în viață.

„Ultimele imagini pentru videoclip au fost filmate la Teatrul Național „Mihai Eminescu”, acolo unde joc pe scenă deja de 15 ani. Echipa Teatrului, de asemenea, s-a străduit ca acele imagini să fie cît mai interesante și artistice, iar cadrul bătrînei din final să fie cît mai realist”, a mai povestit Aliona Triboi.

Artista promite să nu țină mult în suspans fanii și va lansa clipul cît mai curînd.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?