X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Chișinău va găzdui un business forum regional

1 iul. 2017,, 17:32   Economie
2670 0

Banca pentru Comerţ şi Dezvoltare a Mării Negre (BSTDB) va desfăşura Adunarea Anuală a Board-ului Guvernatorilor la data de 2 iulie 2017, la Chişinău.

Evenimentul se va desfăşura sub preşedinţia Ministrului Finanţelor al Republicii Moldova şi a Guvernatorului BSTDB pentru Moldova, Octavian Armaşu.

Cu această ocazie, BSTDB va organiza un Business Forum regional pe data de 3 iulie 2017 la hotelul Radisson Blu Leogrand din Chişinău. La Business Forumul Regional intitulat "Moldova: Lucrând împreună pentru a sprijini creşterea" vor participa oficiali responsabili de domeniul economic şi reprezentanţi ai mediului de afaceri şi ai instituţiilor financiare de dezvoltare, care vor face un schimb de opinii cu privire la cele mai bune practici din regiune care ar putea contribui la majorarea investiţiilor şi la înregistrarea unei creşteri sustenabile.

Business Forumul este organizat sub patronajul Guvernului Republicii Moldova, în cooperare cu comunitatea de business din Moldova şi va fi inaugurat de Prim-Ministrul Republicii Moldova, Pavel Filip.

Forumul va oferi oportunităţi excelente oamenilor de afaceri şi investitorilor din Republica Moldova şi din regiune să comunice şi să discute propuneri de afaceri cu reprezentanţii BSTDB şi ai altor instituţii finanţatoare participante la eveniment.

Pentru întrebări legate de organizarea Forumului, precum şi pentru a solicita întâlniri individuale de afaceri cu bancherii BSTDB, va rugăm să contactaţi echipa BSTDB la events@bstdb.org tel. +302310290533

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?