X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Echipa LAND ROVER BAR este gata pentru cel mai serios test

30 iun. 2017,, 17:20   Ştiri Auto
3004 0

Echipa Land Rover BAR, condusă de multiplul Campion Olimpic Sir Ben Ainslie, se pregătește pentru cea de-a 35-a regată pentru Cupa Americii, cea mai prestigioasă competiție din sportul navigației cu vele, care va începe în mai pe insulele Bermude.

Regata pentru Cupa Americii a devenit și mai captivantă și tehnologizată, iar concurența - și mai acerbă. Competiția pe drept cuvânt este numită «Formula-1» în lumea sportului cu vele. La viteze de 60 mile/oră participanții zboară la suprafața apei, sfidând regulile aerodinamicii. Este posibil grație utilizării celor mai noi sisteme de verificare și analiză a datelor, și a tehnologiilor avansate în sfera optimizării dinamicii, vitezei și eficienței navelor cu vele.

Startul competiției va deveni cel mai important moment din colaborarea de doi ani dintre echipă și Land Rover, partenerul exclusiv în inovații. Acest parteneriat unic are la bază un singur scop – crearea navei, ce poate câștiga cel mai notoriu premiu din istoria acestui sport.

Inovația și expertiza inginerească Land Rover au fost utilizate în diverse domenii pe parcursul elaborării navei, de la testările aerodinamice și modelările hidrodinamice ale elementului-cheie al navei, aripa subacvatică, până la analiza datelor cu ajutorul mașinii de instruire și a interfețelor om-mașină , care stau la baza creării manivelei individuale a căpitanului și a display-elor cu utilizarea tehnologiei hârtiei electronice.


Etapa de calificare pentru Land Rover BAR va avea loc la 26 mai,2017.

Mark Cameron, Experiential Marketing Director, Land Rover: «Ne place colaborarea cu compania, care luptă pentru cel mai vechi premiu sportiv din lume. Land Rover de mulți ani susține sportul navelor cu vele și noi am folosit acest eveniment important pentru a utiliza experiența și cunoștințele noastre în vederea creării navei de curse R1.

Este o bucurie și o onoare pentru noi să-l ajutăm pe Sir Ben și Land Rover BAR în avansarea lor. Așteptăm cu nerăbdare competiția pentru Cupă ».

Ben Ainslie, comandantul navei și căpitanul echipei Land Rover BAR: «Doi ani am muncit aprig și specialiștii Land Rover ne-au susținut în tot ce ține de design, tehnologii și soluții inginerești pentru nava R1. Am așteptat mult această clipă. Acum echipa este emoționată și gata să demonstreze cel mai bun rezultat ».

Pentru a vedea cursa pentru Cupa Americii cu ochii lui Ben Ainslie, vizionați filmul Land Rover VR 360 la adresa: https://youtu.be/37iZrZrhXG0

Cea de-a 35 regată pentru Cupa Americii pornește de la etapa de calificare la 26 mai, 2017, când una dintre echipe va fi eliminată, iar celelalte vor intra în cursa la 4 iunie, 2017 .

Participanți:

Land Rover BAR

Artemis Racing

Emirates Team New Zealand

SoftBank Team Japan

Groupama Team France

ORACLE TEAM USA (deținătorul current al Cupei )

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?